Tele Élményekkel

Fantasztikus nap végéhez érkeztünk: azt is mondhatnánk jótékonysági munkánk legszebb pillanatait élhettük ma meg.
A II. Példás Családi Napra invitáltunk néhány, a látókörünkben lévő családot, és a programhoz nemcsak egyesületi tagjaink, hanem saját családjaink is csatlakoztak.
Egy autóbusz több megállóval és több autó indult ma el Dunasziget irányába: irány az Ökopark, ahol a Pisztráng Kör Egyesület, Fűzfa Zoltán és csapata várt minket, valamint a dunaszigeti nyugdíjas klub is szeretettel készült már a fogadásunkra ?
Erdős Anita főszervező és Fűzfa Zoltán sorolta fel a hasznos információkat, hogy mi is vár ránk a nap folyamán, majd négy csapatba szerveződtünk.
És indulhatott is a móka: állomásos ügyességi versenyek vártak ránk, keresztrejtvénnyel. Számunkra a legnagyobb öröm, hogy a legapróbb gyermekektől a kamaszokon keresztül a szülők, a felnőttek is boldogan adták át magukat a feladatoknak, legyen szó íjjászatról ?, célbadobásról, horgászásról vagy egy hatalmas viza kirakásáról ?.
A gyerekek a mezítlábas tanösvényen többször is végigmentek, a fűzfakápolna alatt fotózkodtunk.
Közben már jóval elütötte a délt a dunaszigeti templom harangja, bizony megéheztünk, szomjaztunk.
A Remetei húsbolt, Nagy István a húst, Preiner Edit a zöldségeket ajánlotta fel a gulyásleveshez, amit a nyugdíjas klub tagjai kavargattak, ízesítettek ínycsiklandóra. Közben tucatjával készültek a lángosok, amire tejfölt, sajtot is kértünk.??
Egy kis beszélgetés, szabad program után belevetettük magunkat az újabb izgalmakba: „vadászatra” indultunk apró élőlények után, amiket aztán Fűzfa Zoltán nagyított fel nekünk és mesélt érdekes szokásaikról ????
Már nagyon vártuk azt is, hogy kenuba ülhessünk, megcsodálhassuk vízről is Dunaszigetet ???‍♀️??
És egy kis kézműveskedés is belefért, nemez tulipánokkal is megleptük magunkat és szeretteinket! ???
Útravaló is jutott, ehhez meglepetésként a Nagymami Kedvence is hozzájárult finomságokkal.
Köszönjük mindazoknak, akik velünk együtt voltak, és azoknak is, akik támogattak.
Hiszünk az élményekben, különösen a közösen megéltekben ???
A program megszervezését a Bethlen Gábor Zrt. Élmények a szigetközi gyermekeknek és rászorulók támogatása című pályázatunk (NEAO-KP-1-2022/10-000219) és A Példa Egyesület működési költségeinek és eszközbeszerzéseinek támogatása (NEAN-KP-1-2022/5-000169) című pályázatunk keretében valósítottuk meg.
Még több fotó ?
Nincs elérhető leírás.
Lehet, hogy egy kép erről: 12 ember, álló emberek és szabadtéri