Jótékonysági Borkóstoló

2018. évben létrehozott a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért egy olyan gasztronómiai programot, mellyel segíthetjük a támogatóinkat megismerni karitatív munkánkat, miközben olyan élményben lehet részük, mely ma közkedvelt a párok, baráti társaságok körében. Ez a jótékonysági borkóstoló, ahol egyszerre szórakozhatnak az adományozóink, kiváló minőségű borokat kóstolgatva, miközben egy nemes cél érdekében a rendezvény teljes bevételét az adott évi legnagyobb célkitűzésünk megvalósításának szenteljük.

A programon kiváló borászokkal és különböző pincészetekkel lehet megismerkedni, melyet a több tételes kóstolót követően egy jótékonysági borárverés követ! Szerencsések vagyunk, mert a programnak nagy sikere van, így érdemes mielőbb lefoglalni a helyeket, mert nagyon rövid idő alatt megtelik a 70 fős pincehelyiség, a Lucsony Borpatika.

Szeretnénk hagyományát teremteni a Példa Egyesület életében ennek a programnak és minden év tavaszán terveink szerint megrendezésre fog kerülni.

2018. április 13.

A program teljes bevétele a Karolina Kórház eszközbeszerzésére lett fordítva!

 

2019. április 12.

A program teljes bevétele a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért egészségmegelőző „Dobj egy labdát” kampányára lett fordítva!

2020. március 13.

  1. március 13. péntek 18:30-22:00, ezúttal jótékonysági borstolónkat a Vackor Óvoda Kresz pálya építés javára fordítjuk!

A program fő szponzora a Várkert Kávézó és a Lucsony Borpatika, akiknek hálásan köszönjük a helyszínek biztosítását és támogatását, személy szerint Molnár Tamásnak és Megyimóri Dórának, nélkülük nem tudnánk ezt a kellemes, nivós programot megrendezni.