Fogadd örökbe egy gyermek karácsonyi álmát!

Munkánk során sok olyan gyermekkel találkoztunk, akik szerény körülmények között élnek családjukkal, és nincs gyerekszobájuk, elég játékuk, ingerszegény körülmények veszik őket körbe.

Sok gyermek titokban azonban álmodozik egy olyan ünnepről, ahol a meghitt családi légkörben olyan ajándékban részesülnek, melyet a hozzájuk hasonló korú gyermekek játszanak, hogy nekik is megadassék egy-egy kincs. Tele vannak vággyal, reménnyel, hogy a Jézuska meghozza várva várt álmukat, és így részesei lehetnek az Öröm meghitt perceiben.
Ezeknek a gyermekeknek nem olyan fényes, csillogó az Advent, mint hasonló korú társaiknak, hiszen a szülő vagy nevelő lehetőségei korlátozottak, szerények.
Amennyiben szeretnél Te is egy kívánságot teljesíteni, kérlek lépj be a csoportunkba!

Olyan jószándékú pártfogókat keresünk, akik szeretnének személyre szólóan adományozni, részt venni egy-egy gyermekálom teljesítésében. Célunk, hogy a szegény körülmények között élő szigetközi gyermekek is megélhessék a Karácsony igazi csodáját! Számos családban még az ünnepi étel is alig kerül az asztalra, nincs fenyőfa, arról meg a gyerekek álmodni sem mernek, hogy dédelgetett álmukat egy jótevő valóra váltja. Szeretnénk minél több szigetközi hátrányos helyzetű gyermeknek megadni ezt a csodás élményt! Csatlakozz hozzánk és figyeld a kívánságokat! Köszönjük, hogy támogatod a céljainkat! ♥

https://www.facebook.com/groups/499343607316845/