Felejthetetlen élmény, vidám hangulat, megannyi nevetés…

Tegnap 15 család és az egyesületünk néhány tagja (összesen 74 fő), egy varázslatos napot töltött el a győri Xantus János Állatkertben. A családok között a Példa Egyesület pártfogoltjai mellett néhány, az ukrán-orosz háború elől hazánkba menekült család is részt vett.
Busszal mentünk és korán indultunk, hogy már nyitásra ott lehessünk. A gyerekek közül sokan már hajnalban talpon voltak az izgatottságtól, annyira várták ezt a kirándulást. ? A nap folyamán számtalan izgalmas dolgot láttunk, a sok-sok érdekes állat mellett, különböző állatkerti show műsorokat is végignézhettünk. A kisebbeknek egy szuper játszótér is hosszú időre lekötötte az energiáit. Délutánra mindenki elfáradt, de arra még gyűjtöttünk muníciót, hogy a buszban a bátor kicsik és nagyok elmeséljék nekik mi tetszett a napban a leginkább. És a közös éneklés sem maradhatott el, mert, ha jó a kedvünk, akkor a tenyerünket mindenképp össze kell ütnünk 1x, 2x. ? Az ebédünkről, ami finom szendvicsekből és kakaós csigából állt a Lipóti Pékség gondoskodott. Hálásan köszönjük a nagylelkű felajánlásukat! A belépőjegyeket
az állatkert vezetése fél áron bocsájtotta a rendelkezésünkre, amiért nekik is szeretnénk köszönetet mondani.
Az állatkerti kirándulásra a tavalyi Karácsonyi Álmok programunkban is gyűjtöttünk. 41 fő részvételéhez elegendő összeg gyűlt össze erre a célra. Szeretnénk köszönetet mondani azoknak a kedves támogatóinknak is, akik
megajándékoztak minket bizalmukkal és különböző összegekkel járultak hozzá a
nap sikeréhez. Ők pedig a következő személyek: Szűcsné Kovács Katalin, Dr. Nagyné Schön Anita, Bán-Horváth Ildikó, Hattné Klemen Andrea, Németh Szilvia, Tarján Róbertné, Németh Zoltán és egy ismeretlen felajánló. ??
A háború elől menekülők támogatására szintén sokan adakoztak, ezen adományokból is fordítottunk az állatkerti látogatás finanszírozására.
Végezetül köszönet a Példa Egyesület minden tagjának az egész évben tartó áldozatos munkáért! Mert minden elért cél, közös munkánk eredménye! ???