Karitatív szervezetünk a tagdíjak mellett adományokból tartja fenn magát, hosszútávú működésünkhöz elengedhetetlenek a sikeres pályázatok. A Nemzeti Együttműködési Alap Új Nemzedékek Jövőjéért Kollégiuma által 2019. január 16-án megjelentetett NEA-UN-19-Ö kódszámú, „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2019.” című pályázati kiírásra sikeres pályázatot nyújtottunk be.

Az „Élményekkel a hátrányos helyzetű és tehetséges szigetközi gyermekek mosolyáért” címmel benyújtott pályázatunk 2.000.000,- Ft támogatásban részesült.

Projekt kezdete 2019.04.01.

Projekt vége 2020.03.31.

 

A pályázati forrásnak köszönhetően a következő programokhoz kaptunk jelentős segítséget, így biztosítva annak megvalósulását.

– Vaskakas Bábszínházi előadásokra történő rendszeres szállítás

– a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért emblémázott ajándéktárgyainak elkészítése /szilikon karkötő, lufi, bögre, Sziszis ajándéktárgyak/

– weboldalunk létrejötte, elkészítése és egyéb marketing eszközök beszerzése

– a hátrányos helyzetű gyermekek nyári táboroztatása

– az Egyesület arculati elemeinek fejlesztése, Példás pólók készíttetése

– tároló eszközök beszerzése a raktári munkánkhoz

– egy laptop beszerzése az önkéntes munka adminisztrációjának támogatására.

 

A pályázat az egész év során folyamatos segítséget nyújtott a megálmodott programjaink megvalósításában, megkönnyítve ezzel a munkánkat és lehetőségeinket megsokszorozta, így több gyermekhez, családhoz sikerült az adományainkat, segítségünket eljuttatni. Hálásan köszönjük a támogatást!