Egy százalék

Kérjük, adója 1%-ával támogassa a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért szervezetet, hogy minél több gyermek arcára csalhassunk mosolyt!

Szervezetünk az év 365 napján végzi karitatív szolgálatát nélkülöző embertársai, elsősorban gyermekek szolgálatában. Sok száz gyermekmosoly született már tevékenységünk nyomán a Szigetköz területén élő nehéz sorsú családok körében.

Az szja 1+1%-áról adott év május 20-ig lehet rendelkezni. Szervezetünk először 2022-ben tudja ezeket a felajánlásokat fogadni.

Az 1% támogatás óriási segítséget jelent egyesületünknek is, és a felajánlás csak néhány perc figyelmet igényel az adózóktól. A rendelkező nyilatkozat elektronikusan, papíralapon vagy személyesen is benyújtható a NAV-hoz, akár a bevallás részeként, akár önálló nyilatkozatként is a „18EGYSZA” lapon. A legegyszerűbben ügyfélkapus hozzáféréssel lehet nyilatkozni a NAV webes kitöltő programja segítségével.

Adója 1%-ával Ön is segíthet megváltoztatni a környezetünkben élő, hátrányos helyzetű emberek életminőségét. A döntés az Ön kezében van! Számítunk a támogatására! Sok kicsi, sokra megy…

Adószámunk: 18947867-1-08

 

Köszönjük, hogy Ön is minket választ!